27 Şubat 2012 Pazartesi

Jarael'in Gücü Paylaştıkça Artar!

Joygame, Wolfteam ve tabi ki OG_Jarael sizlerle birlikte güçlenir. Sizlerin desteği sayesinde bugüne kadar ulaşmamızı sağlayan güç, her zaman sizlere hizmet eder.

OG_Jarael'in ekipmanı!
Her Wolfteam oyuncusunun hayalini süsleyen ekipman!
Şimdi Jarael, ekipmanını sizlerin hizmetine sunuyor...

Reinhard Schneider Özel Eşya Paketi ile birlikte, MSD-90 GL, ELWRCI M6A2 GL, Yapışkan Bomba'sı ile Kurt'unda bulunan Özel Kurt Yeteneği ve Güçlü Kullanıcı'sı ile birlikte artık sizlerin.


Reinhard Schneider
Küçüklüğünden beri asker olmaya özenen Reinhard sonunda bir sınava girerek özel bir orduda kendine yer bulur. 5 Yıl hizmet verdikten sonra ordudan ayrılıp ayrılmama düşüncesine kapılır. Fakat Pedro'nun Fransa'da yaptığı saldırılar sonucunda Marien Arnult'dan da etkilenerek GIGN'e yazılır. Kırmızı takımın korkulu rüyalarından olan bir karakterdir.

Uzun mesafede MSD 90 GL
Yakın müdahalede ELWRCI GL
Düşmanlarını yıldıran, patlama gücü yüksek Yapışkan Bomba
Kurt'ların gerçek gücünü ortaya çıkaran Özel Kurt Yeteneği
En güçlü savaşçı olmak için sahip olunması gereken %50GP ve Altın Kazandıran, Otomatik Çanta Yağmalama, 100 ölümden kurtulma, Yazı rengi değiştirme ve İsim değiştirme özellikleri sunan Güçlü Kullanıcı




Jarael'in Ekipmanına Sahip Olmak İçin İlk Yapman Gereken;


Joygame Wolfteam Üye Ol > Ücretsiz olarak gerçekleştirebileceğiniz Joygame ve Wolfteam üyelik

Wolfteam Full İndir > Wolfteam sayfasından "Kurulum Dosyasını İndir"


25 Şubat 2012 Cumartesi

Huzurlarınızda Muhteşem İkili

Gün geçmiyor ki Wolfteam harika bir kampanyaya daha imza atmasın. Her zaman oyuncuların hayallerini süsleyen Oyun Görevlileri'nin Ekipmanları'na artık sahip olabilirsiniz...

Nasıl mı? Çok basit...

Sizler için hazırlanan Muhteşem İkili! kampanyasına katılarak işte bu harika ekipmanlara sahip olabilirsiniz.


Muhteşem İkili Huzurlarınızda!
İstediğin Envanter Artık Senin!

OG_Reiatsu Envanteri için > 1 Günlük Malzeme Seti
OG_Jarael Envanteri için > 1 Günlük Silah Seti


23 Şubat 2012 Perşembe

10 Numara'yı Siz Giyin!

Selamlar Kahraman Askerler, Cesur Kurtlar!

Herkesin göz bebeği 10 Numara'dır. İşte beklenen kampanya geldi. Bu kampanyada Wolfteam size 10 Numara'ya sahip olma şansı tanıdı.

10 Numara'yı Giymeyen Kalmasın!


Kampanya Ayrıntıları İçin:  www.joygame.com/forum/Thread.aspx?t=155523

Kampanya başlangıç zamanı: 21.02.2012 - 18:00 
Kampanya bitiş zamanı: 24.02.2012 – 18:00 

Kampanya ürünü tek alımla sınırlıdır. 
5 Farklı eşyayı alarak tüm kampanya hediyelerinden kazanabilirsiniz. 
Kampanya hediyeleri, kampanya bitiminden sonra 21 iş günü içerisinde gönderilecektir. 

21 Şubat 2012 Salı

Wolfteam Jarael Rehberi - Kale

Kahraman Askerler, Cesur Kurtlar!

Japonya, Kyoto’daki Asya ülkeleri tarafından görevlendirilmiş ve toprak anlaşmazlığının kanıtını ortadan kaldırmaya çalışan her bir klana karşı direnmektedir. Asya ülkeleri, yakın zamanda yerinin Matyama Kalesi, Okayama olduğunu ortaya çıkardığı toprak anlaşmazlığı kanıtını yok etmeye çalışır. Japonya savunma gücü ve taarruz klan grupları arasında başka bir savaş daha yaşanmaktadır. Kale yüksek bir mevkide yer almakta. Kale'ye saldırı için tek nokta Kale'nin altında uzanan tüneller.
Hedef: Japonya'da bulunmakta olan Matyama Kale'si.
Amaç: Toprak anlaşmazlığı kanıtını yok etmek.

Hedef Kale İşgal edilmelidir.
Yüksek ve engebeli yapısı ve surlarla çevrili olması nedeniyle kurtadamların ulaşamadığı bir Kale. Kale'ye ulaşım tüneller ile sağlanmaktadır. Her iki takımda Kale'nin uç noktalarındaki tünellerde başlayacaktır. Kale surlar ile çevrili olduğundan saldırı esnasında surlardan yaklaşan düşmanlara dikkat edilmelidir. Kale'nin merkezinde C üssü bulunmaktadır orayı kontrol etmek tüm işgal oyunlarında olduğu gibi oldukça zordur. Takımlar Kale'nin etrafında bulunana A,B,D ve E bölgelerinin kontrolünü kısa sürede ele geçirebilir.

Yakın mesafede etkili silahların ve patlayıcı ekipmanların kullanılacağı bir haritadır. Kale'nin tarihi yapısının bozulmaması gerekir. Patlayıcıların dikkatli kullanımı zorunludur. Tüm takım birbiriyle iletişim içerisinde hareket etmelidir. Ekipteki kişi sayısına uygun olarak birlikte yahut ikişer, üçerli gruplar halinde işgal planı kurulmalıdır.

Eğer ekipte 8 üye bulunursa 3'erli gruplar halinde iki manga sürekli hareket halinde Kale'deki A,B,D ve E üslerinin kontrolünü sağlamalıdır. 2 kişilik grup ise C noktasının kontrolünden sorumludur. Çatışma içerisinde olacak bu iki kişi, en kısa sürede C bölgesine ulaşmalı ve takımına destek vermelidir.

Ekip üyelerinin azlığına bağlı olarak gruplar azaltılarak denge sağlanır.
Herkese iyi eğlenceler, keyifli avlar!
Wolfteam Oyun Görevlisi Jarael



18 Şubat 2012 Cumartesi

Gezdik Gördük Beğendik!

Merhaba Wolfteam'ciler,

Wolfteam, Joygame önderliğinde yoluna devam ediyor. Geliştikçe büyüyor, büyüdükçe güçleniyor. Tüm dünyada bir FPS fenomeni olan Wolfteam, tabuları yıkıyor. Türk oyuncularına hak ettikleri değeri vermeye devam ediyor.

Sizler için gezdik, gördük, beğendik!

Seçim hakkı sizde, şimdi siz beğenin!







Dahası;
Joygame Forum'larında.

Özenle seçilen 23 haritadan istediğinizi belirleyin, Wolfteam'e gelecek yeni harita sizin belirlediğiniz harita olsun. Yahut kendi belirlediğiniz harita önerilerini bizlere gönderin. Değerlendirmeye dahil edelim.


Türk oyuncusunun hak ettiği hizmet, Joygame'de!

Hak ettiğin hizmete kavuşmak için; 

16 Şubat 2012 Perşembe

Cesur Kurtlara Layık

Cesur Kurtlar!

Wolfteam'in son yaması ile oyuna dahil 
olan önemli özelliklerden bir tanesi 
"Özel Kurt Yeteneği" ekipmanı ile 
kurtlar artık daha güçlü, yenilmez ve cesur!

İşte bir cesur kurt örneği;


Kahraman askerler!

Özel Kurt Yeteneği ile güçlendirilmiş
bir kurdu avlamak kadar zor başka ne olabilir.
Daha hızlılar, güçlüler, ve çevikler

İşte sizlere hedef kurt örneği;


Bu özelliğe nasıl sahip olunur?

Tabi ki Wolfteam'e başlayarak;

Joygame Wolfteam Üye Ol > Ücretsiz olarak gerçekleştirebileceğiniz Joygame ve Wolfteam üyelik

Wolfteam Full İndir Wolfteam sayfasından "Kurulum Dosyasını İndir"






14 Şubat 2012 Salı

Wolfteam Sevgisi Her Zaman


Wolfteam size olan sevgisini bir kez daha dile getirdi;
• Uzun süredir beklediğiniz KP Bonusu sizler için geldi.
Tüm Nakit Eşyalarda %99 KP Bonusu sizleri bekliyor.
http://www.joygame.com/forum/Thread.aspx?t=153601











Şimdi sıra sizde, Wolfteam'e duyduğunuz sevgiyi dile getirme zamanı;
• Wolfteam'e olan aşkını sen söyle!
Wolfteam'e olan sevginizi ilan edin, hediye yağmuruna tutulun.
http://www.joygame.com/forum/Thread.aspx?t=153603



13 Şubat 2012 Pazartesi

Joygame'in Gözbebeği, Drakensang Online

Maceracı Oyuncuların Yeni Buluşma Noktası Drakensang

Eğlencenin merkezi Joygame'de, maceracı oyuncuların yeni buluşma noktası Drakensang. Joygame'in yeni 3d Fantazi Browser MMORPG Oyunu Drakengsang Online tüm diğer Joygame oyunları gibi tamamen Türkçe.

Peki ne demektir Fantazi Browser Oyunu? Rol Yapma Oyunları'na tüm oyuncular aşinadır. Oyuncunun yarattığı karakterin soluksuz bir serüvene başlaması ve oyuncu ile birlikte karakterin de geliştiği, dolayısıyla rol yapma ismini almış oyunlardır. Fantazi Browser Oyunları da Rol Yapma Oyunları gibidir. Yaratılmış devasa bir evren ve bu evrende serüvenlere atılmaya hazır oyuncuların bulunduğu bir oyundur. Browser üzerinden, kurulum istemeden ve yükleme yapmadan oynanan bir Online Rol Yapma Oyunudur.

Drakensang Hikayesi

Birbirinden farklı kültür ve tarihlere sahip değişik ırkların vatanı. Uzun süredir süregelen barış ve düzen, geçmişten bu yana uyumakta olan şeytani bir gücün uyanışıyla bozulmak üzeredir.
Kötülüğü nedeniyle geçmişin karanlığına hapsedilenler, şimdi yüzyılların öfkesi ile tekrar uyanıyor ve topladıkları karanlık güç ile barış içeresindeki topraklara sonsuz dehşeti yaymak için hazırlanıyor.
Her yerde dehşetin haberleri yayılırken ve karanlık barış dolu topraklarının üzerini kaplarken, kahramanlar bir kez daha savaş meydanlarına çağrıldı.

Drakensang Hakkında

  • Drakensang Türkçe içeriğe sahiptir.
  • Herhangi bir dosya indirme ve yükleme yapmadan tarayıcılar üzerinden oynayabilme imkanı.
  • Muhteşem 3D görsel efekt ve grafik deneyimi.
  • Sayısız macera dolu görev ve fantastik bir hikâye evreni.
  • Onlarca farklı savaş alanı, zindan ve ticaret merkezi.
  • Farklı karakter ve sınıf geliştirebilme imkanı.

Kahramanlar

Drakensang Online'’da oyuncular seçtikleri Çember Büyücüsü, Ejderha Savaşçısı ve Korucu karakterleri ile birlikte ürkütücü yeraltı zindanlarından görkemli şehirlere, büyülü ormanlardan, dondurucu karlı dağlara kadar birbirinden farklı mekânlarda, onlarca değişik yaratık ve düşmana karşı nefes kesici bir maceraya adım atabilirsiniz.


Jarael'in Drakensang Yorumu

Küçüklüğümden beri MMORPG kültürüne alışkın birisiyim. Bugüne kadar üretilen bir çok yabancı ve Türk Devasa Online Rol Yapma Oyunu oynadım ve test ettim. Browser'da oynanan çoğu RPG oyununda tek boyutlu grafikler ve soluk bir senaryo vardı. Drakensang Online Türkiye'deki tüm browser oyunları arasından sıyrılıp, diğer yükleme dosyasına sahip RPG oyunları gibi 3D grafik desteği sunan ve şahane görsellerle birlikte uzun ve soluksuz oynayabileceğiniz senaryo barındıran bir oyun. Drakensang hakkında kısaca "tam bir şaheser" diyorum. Oyuna test etmek amacıyla başlamama rağmen hala vakit buldukça oynuyorum. Düello sistemi diğer tüm MMORPG'lerden daha harika. Çember Büyücüsü ile devasa saldırılar yapmaya bayılıyorum. Kesinlikle diğer tüm browser oyunlarından daha güzel grafiklere sahip, çoğu zaman oyundan çıktığımda, bu oyunun web tabanlı olduğuna inanamıyorum.

   Başlangıç ve Üyelik İşlemleri

Arkadaşlar Drakensang'e üye olmak çok kolay. Joygame Drakensang Türkiye sayfasına giriş yaptığınızda karşınıza "hemen oyuna başla" seçeneği gelecektir. Bu seçeneğe tıkladığınızda sizden Joygame kullanıcı adınız ve şifreniz ile giriş yapmanızı istenecektir. Bu bilgileri doğru bir şekilde yazdığınızda Drakensang üyelik işlemini tamamlamış olursunuz.



11 Şubat 2012 Cumartesi

Wolfteam Hiç Bu Kadar Kalabalık Olmamıştı

Merhaba Kahraman Askerler ve Cesur Kurtlar,

Geçtiğimiz günlerde Wolfteam yine bir rekora imza attı. Oyunumuza son yama ile birlikte gelen tüm şahane yeniliklerin ardından, yeni oyuncu rekoruna ulaşan Wolfteam, 2011'de olduğu gibi 2012'de de yoluna sizlerden aldığı destek sayesinde son sürat devam ediyor!



9 Şubat 2012 Perşembe

Eğlenceyi Güncelledik!

Merhaba sevgili Wolfteam severler;

Bildiğiniz gibi sizi bu sabahın erken saatlerinde Wolfteam oynamaktan alıkoymuştuk. Eğlenceyi bölmenin tam aksine eğlenceyi kat ve kat arttırmak içindi bu çalışmalarımız. Yeni Wolfteam yaması ile güzel bir sabaha başlamak içindi. Yeni haritada yeni Oyun Modu'nda eğlencenin dozunu arttırmak içindi. Kurt Özelliği ve daha bir çok yenilik içindi.

Huzurlarınızda Yenilenen Wolfteam;

• Yeni bir oyun modu!
Yeni oyun modu "Kurt Avı Hakimiyet" (Kurt AvıD)

• Yeni harita!
 Yeni harita "Secter 7" 

• Yeni kurt yeteneği!

• Düşman veya takım arkadaşınızı tespit etme sistemi özelliği

• Yeni başlayan oyunculara verilen ödüllerde güncelleme



8 Şubat 2012 Çarşamba

Her zaman sizlerleyiz!

Merhabalar sevgili Wolfteam'ciler,

Birlikten güç doğar! Wolfteam Ekibi Oyuncularıyla birlikte bir aile olduğunu kabul etmiştir. Sizlerle birlikte tüm fikirlerimizi ve projelerimizi paylaşmaktan hiç bir zaman çekinmeyiz. Sizlerle iletişim içerisinde olmak bizlerin en çok önem gösterdiği şeydir. Joygame firması kuruluşundan beridir bu amaç doğrultusunda adımlar atmış ve "Play & Share" diyerek Türk oyuncularına uzun zamandır hak ettiği değere kavuşturmayı başarmıştır.


Wolfteam sizlerden aldığı güç ile yoluna büyük adımlarla devam ediyor. Wolfteam yenileniyor, yepyeni yamalar ile oyuna eklenen özelliklere bir yenisi daha geliyor.


 Çok kısa bir sürede Wolfteam'de!

6 Şubat 2012 Pazartesi

Okul Zili Sendromlu Sendromlu Çaldı

    Wolfteam'ciler yeniden okul yolunu tuttu. Tatilin tadını doya doya Wolfteam'de çıkardıktan sonra, eğitimlerine kaldıkları yerden devam ediyorlar.

Okul ortamı her ne kadar arkadaşlar ve diğer tüm eğlenceli aktiviteleriyle keyifli zaman geçirebilecek bir yer olsa da, asıl amacı eğitim olduğundan ciddiyet ve sükunet dolu bir ortamdır.


    Eminim herkeste bu sabah bir sessizlik ve durgunluk oluşmuştur. Okul servisi ile okula gidenler servise binene kadar, kendi imkanları ile okula gidenler ise okul bahçesinden içeri girdikleri ana kadar tatilin rahatlığını üzerlerinden atamamışlardır. Aynı hisler okul görevlileri ve öğretmenler için de geçerlidir tabii ki.


    Tatil günlerinin ardından hayata dair rutin işlere geri dönüldüğünde hissedilen bu sıkıntı, tembellik ve hüsran dolu duyguya "Pazartesi Sendromu" diyoruz. Yani tatil her ne kadar uzun olursa Pazartesi Sendromu o denli fazla oluyor. Tabii bu pazartesi sendromu denilen meretten daha az etkilenmek yine bizlerin elinde. İşte size bir kaç ipucu, tatilin son gününde mutlaka eğlenmeye bakın. Hazırlanması gereken ödev veya işlerinizi tatilin son gününe bırakmayın ve mutlaka bir kaç gün önceden bitirin. Son tatil gününüzde kişisel işlerinizi erteleyin ya da daha önceden bitirmiş olun, böylelikle tüm gününüz size ve keyfinize kalmış olacaktır. Eğlenceden bahsedecek olursak, hepimiz biliyoruz aslında ama bilmeyenler için açıklayayım, Wolfteam tek adres. Açıkçası ben, tatil günlerimde mutlaka Wolfteam ile birlikte eğleneceğim saatler oluştururum.


    Siz de benim gibi keyfiniz yerinde bir güne başlamak istiyorsanız, Wolfteam hep burada. Tüm genç kurtlarımıza ikinci yarıyılda başarılar dilerim.

3 Şubat 2012 Cuma

Wolfteam'e bir ödül daha!

Merhabalar,

Türkiye'de en çok sevilen oyun dergisi Level tarafından, bizleri onure eden ödüllerin sahibi olduk. "Yılın En Çok Konuşulan Oyunu" ödülü Wolfteam'e layık görüldü. Ayrıca Joygame’in en yeni MMO-Aksiyon oyunu ZombiRock, Level Dergisi tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda "En İyi Online Aksiyon Oyunu" seçildi!


Benim de takip ettiğim ve çocukluğumdan beri severek okuduğum bir dergi tarafından, böylesine güzel bir ödül sahibi olan Wolfteam Ekibi'nin arasında yer almak inanın paha biçilemez bir duygu.



1 Şubat 2012 Çarşamba

Jarael Röportajı ile Dergi WT 3.Sayısı Çıktı!

  Dergi WT'nin yeni sayısı çıktı. Wolfteam'cilerin aylık internet dergisi Dergi WT dopdolu 3.sayısı ile tüm oyunseverlerle buluştu. Bu ay ki sayısının yayınlanmasını daha bir heyecanla bekliyordum, çünkü bu ay derginin röportaj kısmında ben varım. Röportaj çok renkli ve eğlence doluydu, bana yöneltilen sorulara elimden geldiğince ayrıntılı cevaplar vermeye çalıştım. Oyuncularımızın neler merak ettiğini bir kez daha anlamış oldum.

  3.sayının bir çok yeniliği var, en sevdiğim kısmı yeni arka plan rengi oldu. Bu konuda Dergi WT Ekibi'nin uzun arayışlar içinde olduklarını biliyorum bence çok başarılı bir sonuç olmuş. Sizlere derginin bu ayki sayısı hakkında bir kaç ipucu vermek istiyorum; 

   Bu sayıda derginin içeriğinde yayınlanan bir çok promo kod mevcut! Umarım gizlenen bu promo kodları bulmakta zorlanmazsınız. Ayrıca dergi ilk kez E-Dergi uygulamasına geçti. Sevgili ProMod'umuz MaxentiusTR'nin belirttiği kadarıyla ilk denemede bir aksaklıktan dolayı derginin tamamı bu uygulamaya dahil edilememiş. Umuyorum ki en kısa sürede bu aksaklığı giderirler. Çünkü çok güzel bir uygulama.

  Dergi WT başarıya ulaşmak için basamakları birer birer çıkmakta. Eminim ki çok yakında Türkiye'nin sayılı internet dergileri arasında yerini alacaktır. Bir kez daha sizlerin huzurunda tüm Dergi WT Ekibine emekleri için teşekkür ediyorum.

 
Powered by Blogger