2 Kasım 2012 Cuma

Rano İş Başında - 3 (MStar)

Selam Değerli Dostlarım,

Fantastik evrenimdeki seyahatime devam ediyorum. Rano ismi bu kez MStar'da anılıyor! Daha önce Jarael ismiyle Joygame dünyasına adım atmıştım. Wolfteam ekibi ile birlikte kurtlara karşı verdiğimiz amansız mücadele başarıyla sonuçlanmış ve ZombiRock ekibi tarafından zombi istilasına karşı direnişi arttırmak için Rano ismiyle görevime devam etmiştim. Orada da sayısız savaş görüp geçirip, zombilerin kökünü kuruttuktan sonra şimdi sıra biraz olsun bu fantastik evrende rahatlamaya ve geleceğe dair daha güçlü adımlar atmaya gelmişti.

Şimdi artık Rano ismi ile MStar gezegenindeyim. MStar sakinlerini oldukça iyi kalpli buldum ve burada kalmaya karar verdim. Beni MStar'da şimdilik pek tanıyan yok ancak Joygame görevindeyken yaptığım bazı çalışmalarla MStar gezegenine de uğramış ve MStar halkının dikkatini çekmeyi başarmıştım. Şimdi MStar'da Rano'yu herkes DJ Rano olarak tanıyacak.

Daha önceki görevlerimde tanıdığım eşsiz insanlara bir kez daha teşekkür ederim, hepsiyle çok güzel günler geçirdim. Şimdiki görevimde de aynı şekilde tanıdığım ve sevdiğim kişilerle yolculuğuma devam edeceğim.

DJ Rano'dan MStar'a Merhabalar!


 
Powered by Blogger