26 Ekim 2011 Çarşamba

Wolfteam Jarael Rehberi - Giriş

          Herkese Merhabalar, Wolfteamciler için vazgeçilmez haritalardan birisi olan Giriş Haritasından bahsetmek istiyorum. Wolfteam'deki bir çok düellonun yapıldığı ve amansız mücadelere konu olmuş olan bu haritanın bir çok ayrıntısını sizlerle paylaşmak isterim.
          Bildiğiniz üzere Giriş haritası diğer tüm haritalar içerisinde oyuncuya daha çok hareket etme imkanı tanıyan bir haritadır. Paien isimli araştırma merkezinin en üst katı olan bu harita, bir çok oyuncuya farklı stratejiler uygulama imkanı tanır. Geniş bir açık alan ve bir çok yüksek mevkiye sahip olan bu haritada ben kurt kullanmayı çok uygun görüyorum. Tabi ki uzun mesafedeki rakiplere ulaşmak için savunma amacıyla engellerin arkalarından dolaşarak gitmek daha mantıklı. Takım oyunu için çok güzel fırsat tanıyan bu haritada haberleşme içerisindeki bir kaç ekip üyesi oldukça başarılı olabilir. Kurt Avı Modu oynayan oyuncuların sıklıkla giriş haritası kullanması bence de gayet uygun bir tercih. Uzun lafın kısası Kurduna güvenen için oldukça yararlı olabilecek bir harita. Silah tercihi olarak da Uzun ve kısa mesafeli silahların bir arada bulundurulmasını uygun görüyorum. Çünkü hemen her an uzak mesafedeki bir rakibinize odaklanmışken yanınızda bir rakip belirebilir.
         Giriş haritası hakkındaki rehberim bu kadarlık. Haritanın şahane senaryosunu buradan okuyabilirsiniz.Umarım çoğu kullanıcı için değerli bir kaynak oluşturur. Yakın zamanda diğer haritaları paylaşmaya devam edeceğim. Destekleriniz ve ilgileriniz için teşekkürler. İyi eğlenceler, keyifli oyunlar dilerim.

1 yorum:

OdaKemikti //Wolfteam// dedi ki...

Güzel :D

Yorum Gönder

 
Powered by Blogger