13 Şubat 2012 Pazartesi

Joygame'in Gözbebeği, Drakensang Online

Maceracı Oyuncuların Yeni Buluşma Noktası Drakensang

Eğlencenin merkezi Joygame'de, maceracı oyuncuların yeni buluşma noktası Drakensang. Joygame'in yeni 3d Fantazi Browser MMORPG Oyunu Drakengsang Online tüm diğer Joygame oyunları gibi tamamen Türkçe.

Peki ne demektir Fantazi Browser Oyunu? Rol Yapma Oyunları'na tüm oyuncular aşinadır. Oyuncunun yarattığı karakterin soluksuz bir serüvene başlaması ve oyuncu ile birlikte karakterin de geliştiği, dolayısıyla rol yapma ismini almış oyunlardır. Fantazi Browser Oyunları da Rol Yapma Oyunları gibidir. Yaratılmış devasa bir evren ve bu evrende serüvenlere atılmaya hazır oyuncuların bulunduğu bir oyundur. Browser üzerinden, kurulum istemeden ve yükleme yapmadan oynanan bir Online Rol Yapma Oyunudur.

Drakensang Hikayesi

Birbirinden farklı kültür ve tarihlere sahip değişik ırkların vatanı. Uzun süredir süregelen barış ve düzen, geçmişten bu yana uyumakta olan şeytani bir gücün uyanışıyla bozulmak üzeredir.
Kötülüğü nedeniyle geçmişin karanlığına hapsedilenler, şimdi yüzyılların öfkesi ile tekrar uyanıyor ve topladıkları karanlık güç ile barış içeresindeki topraklara sonsuz dehşeti yaymak için hazırlanıyor.
Her yerde dehşetin haberleri yayılırken ve karanlık barış dolu topraklarının üzerini kaplarken, kahramanlar bir kez daha savaş meydanlarına çağrıldı.

Drakensang Hakkında

  • Drakensang Türkçe içeriğe sahiptir.
  • Herhangi bir dosya indirme ve yükleme yapmadan tarayıcılar üzerinden oynayabilme imkanı.
  • Muhteşem 3D görsel efekt ve grafik deneyimi.
  • Sayısız macera dolu görev ve fantastik bir hikâye evreni.
  • Onlarca farklı savaş alanı, zindan ve ticaret merkezi.
  • Farklı karakter ve sınıf geliştirebilme imkanı.

Kahramanlar

Drakensang Online'’da oyuncular seçtikleri Çember Büyücüsü, Ejderha Savaşçısı ve Korucu karakterleri ile birlikte ürkütücü yeraltı zindanlarından görkemli şehirlere, büyülü ormanlardan, dondurucu karlı dağlara kadar birbirinden farklı mekânlarda, onlarca değişik yaratık ve düşmana karşı nefes kesici bir maceraya adım atabilirsiniz.


Jarael'in Drakensang Yorumu

Küçüklüğümden beri MMORPG kültürüne alışkın birisiyim. Bugüne kadar üretilen bir çok yabancı ve Türk Devasa Online Rol Yapma Oyunu oynadım ve test ettim. Browser'da oynanan çoğu RPG oyununda tek boyutlu grafikler ve soluk bir senaryo vardı. Drakensang Online Türkiye'deki tüm browser oyunları arasından sıyrılıp, diğer yükleme dosyasına sahip RPG oyunları gibi 3D grafik desteği sunan ve şahane görsellerle birlikte uzun ve soluksuz oynayabileceğiniz senaryo barındıran bir oyun. Drakensang hakkında kısaca "tam bir şaheser" diyorum. Oyuna test etmek amacıyla başlamama rağmen hala vakit buldukça oynuyorum. Düello sistemi diğer tüm MMORPG'lerden daha harika. Çember Büyücüsü ile devasa saldırılar yapmaya bayılıyorum. Kesinlikle diğer tüm browser oyunlarından daha güzel grafiklere sahip, çoğu zaman oyundan çıktığımda, bu oyunun web tabanlı olduğuna inanamıyorum.

   Başlangıç ve Üyelik İşlemleri

Arkadaşlar Drakensang'e üye olmak çok kolay. Joygame Drakensang Türkiye sayfasına giriş yaptığınızda karşınıza "hemen oyuna başla" seçeneği gelecektir. Bu seçeneğe tıkladığınızda sizden Joygame kullanıcı adınız ve şifreniz ile giriş yapmanızı istenecektir. Bu bilgileri doğru bir şekilde yazdığınızda Drakensang üyelik işlemini tamamlamış olursunuz.



0 yorum:

Yorum Gönder

 
Powered by Blogger