17 Ocak 2012 Salı

Wolfteam Jarael Rehberi - Depo

  Merhabalar sevgili Wolfteam severler. Jarael Rehberi'nde bu sefer sizlere bambaşka bir Wolfteam haritasının tüm inceliklerini ve ayrıntılarını aktaracağım. Depo Haritası, bambaşka bir oyun zevki bulabileceğiniz, yegane Wolfteam haritalarından bir tanesi. Tüm Ölüm Oyunu Mod'larında ayrıca birçok Yıkım Modu'nda oynama imkanı bulabildiğimiz bir haritadır. Özetle haritayı diğer haritalardan ayıran en önemli noktası, birçok birbirine bağlantılı yol bulunmasıdır. Yani bir oyuncunun bu haritayı tercih etmesinin başlıca sebeplerinden birisi rakip takım oyuncularının haritada dağılarak daha kolay hedef olacağı düşüncesidir. Şahsen ben karşımda güçlü bir takım olduğunda bu haritada oynamayı düşünürüm. Rakip takım bir arada bulunursa onları öldürmek oldukça zor olacaktır ve takım oyunu gerektirecektir. Bu haritada takım oyunuyla oynamak oldukça zor ve uğraşı gerektirdiğinden, oyuncular çoğunlukla bireysel oynar ve haritanın ayrı noktalarına dağılmaya başlarlar. İşte tam bu sırada Depo Haritası'nın karışık yollarında açık hedef olarak dolaşmaya başlarlar. Gerisi sizin ustaca planlarınıza kalmıştır. Sizlere bu harita hakkında birkaç ayrıntı ve ipucu aktararak bu rehberimi tamamlamak istiyorum. 

  Depo Haritası'nın merkezinde bulunan alan tüm oyuncular tarafından sürekli uğranan bir noktadır. Dolayısıyla görüş açınıza, merkezi alan bir yerde pusuya yatmak, rakiplerinizin şaşkınlık içerisinde, nereden geldiği belli olmayan mermilere kurban gitmesini sağlayacaktır. Böyle bir alana örnek olarak balkonu gösterebilirim. İsterseniz bir deneyin.

  Gelelim haritada kullanılmasını önerdiğim silah çeşitlerine. Haritada kesinlikle yakın mesafede etkili olduğunu düşündüğünüz silahları kullanın. Bunlara örnek olarak EF-2000, SUPAS WT, EXM-26 WT, EM-60 PX'i verebilirim. Ayrıca envanterinizde mutlaka patlama gücü yüksek bombalar bulundurun. Rakipleriniz köşeyi dönmeden siz onları haklayın. Eğer oyun modunda kurt var ise mutlaka Gardiyan Kurt ya da Güçlü Kurt'u kullanın. Savunmaları yüksek olduğu için size yakın saldırı altında bile güven verecektir. Artık sizler de Depo'nun liderisiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Powered by Blogger