26 Ocak 2012 Perşembe

Wolfteam Jarael Rehberi - Petra


  Merhaba Wolfteam'ciler, sizlere bu durağımızda Petra'nın inceliklerini anlatacağım. Benim Petra Haritası'nı tercih etmemin sebepleri keskin nişancıların tercih ettiği ve Wolfteam Senaryosu'nda ki en önemli kısımlardan birisi olmasıdır. Önce senaryoyu şöyle bir hatırlayalım;

  "Fransız Hükümeti Arap Yarım Adasında İsyancıların lideri Pedro Gomes’i yakalamak için Christopher Smith liderliğinde bir Wolfteam bölüğünü görevlendirir."
  "Eski Wolfteam görevlisi Pedro Gomes ile bölüğün yeni lideri Christopher arasında olacak bu savaşta heyecan dorukta olacaktır."


  Pedro Gomes'i yakalamak tabi ki kolay değil. Ama güçlü Wolfteam'ciler her iki tarafı da kontrol edebileceğinden bunu başarmak yine oyuncuların elinde. Haritanın oldukça büyük bir alanı var. Mesafeler arasında engel olmadığı için keskin nişancılar oldukça başarılı sonuçlar elde edebiliyor.

  Haritada Kırmızı ve Mavi takım arasındaki yollar ikiye ayrılmış biçimde. Yüksek ve alçak yollarla birbirine bağlanan iki merkez arasında çok dikkatli yol almak gerekir. Çünkü her an, diğer bir yoldan rakip oyuncunun mermisiyle yerde bulabilirsiniz kendinizi. Haritada çok uzak mesafelere atış yapmayı engellemek amacıyla eklenen sis vardır. Bu sis her takımın da görüş mesafesini düşürmektedir. Planlarınızı buna göre yapın ve sisin içerisinde rakip olabileceğini aklınızdan çıkarmayın.

  Bahsettiğim gibi bu harita keskin nişancılar için birebir. Hafif ve ağır makinalı tüfekler bu haritada pek bir etkisiz kalacaktır. Ayrıca kurtlar açık alanda oldukları için sürekli hedef altında olacaklardır. Kurt kullanmak isterseniz bu haritada ufak ve hızlı olduğu için Zeki Kurt'u tavsiye ederim. Kullanmanızı önerdiğim silahlar ise Zaitsev ve Kar98K Keskin Nişancı Tüfekleri veya I-115 veya EM-40'ı tavsiye ediyorum.

  Unutmayın, açık alanda savaş oldukça zordur ve her an rakip oyuncunun keskin bir mermisine kurban gidebilirsiniz. Oldukça temkinli oynamak bu haritada benim de uyguladığım ve tavsiye ettiğim bir stratejidir. Ayrıca vurduğunuz oyuncuların doğuş süresini hesaplayarak daha rahat hareket edebilirsiniz. Petra'nın En Güçlü Avcısı olmak artık sizlerin elinde.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Powered by Blogger