24 Ocak 2012 Salı

Harika Tatil Keyfi

 Çoğunuz ders ve yoğun çalışma temposuna, uzun bir ara verdiniz. Bu tatili en keyifli şekilde değerlendirmeniz için bizler de elimizden gelen gayreti göstererek ara vermeden çalışmaya devam ediyoruz. Wolfteam ile birlikte harika bir tatil geçirmeniz için neler hazırladık neler!

 Şöyle bir göz atın ve tatilin ilerleyen günlerinde sizleri neler bekliyor, bir kaç ipucu yakalayın.

Okullar kapandı, Zombiler ve Kurtlar kafelere saçıldı! 22 Ocak – 5 Şubat tarihleri arasında internet kafelerde ZombiRock ve Wolfteam etkinlikleri başlıyor. Hemen siz de ayrıntılı bilgileri öğrenin ve etkinliklerde yerinizi önceden alın! 


Wolfteam'de Karneval Zamanı! Tatilin keyfi Wolfteam'de çıkar! Kaçırılmayacak İndirimler ve KP Bonusları başladı.


• Muhteşem Kampanyalar Serisi – 8 Wolfteam'e yakışır, başarılı kurtlara layık bir kampanya sizlerlerle.  Bu kampanyada limit yok, sınır yok. Aldıkça kazanın, kazandıkça daha çok kazanın!    


• Sizler için belirlenen şanslı günlerde çılgın indirimler var! Wolfteam'de Dükkan fiyatlarını kontrol edin. İndirimli fiyatları kaçırmayın. Ayrıca Güçlü Kurt, Asmon ve Özel Karakterleri alma şansını yakalayabilirsiniz.


Wolfteam'de kalan kazanıyor! Yarıyıl tatili boyunca, belirlediğimiz tarih ve saatlerde oyunda olan oyuncularımız bizlerden anında sürpriz hediyeler kazanacak. Harika sürprizleri kaçırmamak için bizleri Facebook, Twitter ve Blog sayfalarımızdan takip etmeye devam edin!

Unutmayın süreniz kısıtlı, sizler için belirlediğimiz sürpriz günlerde böylesi harika fırsatları bulabilirsiniz. Dahası için bizleri takibe devam!

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Powered by Blogger