7 Ocak 2012 Cumartesi

Wolfteam Jarael Rehberi - Metro

    Herkese merhabalar, Wolfteam Jarael Rehberi'nin bu seferki durağı Wolfteam'cilerin gözdelerinden biri olan Metro haritası. Metro haritası tıpkı Taksim haritası gibi yalnızca siz Wolfteam Türkiye oyuncularına özel olarak tasarlanmış bir haritadır. Şimdi gelelim siz değerli Wolfteam oyuncuları için hazırladığım Metro haritasının özelliklerine.

    Sizlere "Neden Metro haritasında oynuyorsun?" şeklinde bir soru yöneltildiğinde cevabınız açık ve net olacaktır. Rakiplerimizi en hızlı şekilde etkisiz hale getirmek için! Metro haritası yapısı itibari ile düz ve ufak dikdörtgen biçiminde bir oyun alanı sunmaktadır. Bu da hedefinizin her yöne değil yanlızca sağa ve sola doğru hareket edeceği anlamına gelir. Hedefinizi "Tam Kafadan" vurmak artık size kalmış. Oyuncuların dokunulmazlık sürelerinin bitiş anına uygun olarak haritanın orta bölgesinde çatışma yoğun bir şekilde yaşanır. Haritanın bir çok kör noktası mevcuttur. Işıkların loş olması ortamın karanlık olmasını ve dolayısıyla rakiplerin kolaylıkla saklanabileceği bölgelerin oluşmasına zemin hazırlar. Metro haritası kesinlikle bir yakın çatışma haritasıdır. Benim size önerim bu haritada uzun menzilli silahlar kullanmamanızdır. EF-2000 WT, Supas WT, MEC-11 ve EXM-26 WT gibi kısa menzilli silahlar bu harita için size tavsiye edebileceğim silahlardan bazılarıdır. Haritanın kör noktaları hakkında da bir kaç ipucu aktarmak isterim. Haritanın ortasında iki trenin arasındaki karanlık uç noktaları bir deneyin isterseniz. Rakipleriniz sizi bulmakta zorluk çekecektirler.

    Sıkı durun! Yazı dizimin bu bölümünü bitirmeden sizlere ilginizi çekecek bir fikir sunacağım. Metro haritasında rakipleriniz üzerinde mutlak zafer elde etmenizi sağlayacak ekipmanları bilmek istemez misiniz? Metro'da yakın saldırının öneminden bahsetmiştim. Peki sizce rakiplerinizin karşısına daha hızlı bir şekilde çıkmak ve yeniden doğduğunuzda dokunulmazlık sürenizin uzun olması size yarar sağlamaz mı? Cevabınızın evet olduğunu duyar gibiyim. Peki o zaman işte siz değerli Wolfteamciler için seçtiğim eşyalar. "Yeniden Doğuş Süresi Azaltma" ve "Ek Dokunulmazlık Süresi" sizi bu haritanın kralı yapacaktır!


    Sizlere Metro haritasından bahsedeceklerim bu kadar. Şimdi herkes sıkı bir çatışma için hazır ise, başlayalım...



0 yorum:

Yorum Gönder

 
Powered by Blogger