5 Ocak 2012 Perşembe

Her Şey Oyuncular İçin

   Hepiniz biliyorsunuz ki Joygame Ailesi olarak her zaman daha eğlenceli ve keyifli bir oyun ortamı sağlamaya çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz. 3.Parti Programı Kullanmakta olan şahıslara karşı mücadelemiz hep devam etti ve edecektir de.

   Bu hususla ilgili Wolfteam'in popüler klanlarından birisi olan Brutality klanına Wolfteam Ceza Sisteminde yer alan maddeler gereğince, kapatma cezası uygulanmıştır. Wolfteam oynayan her şahıs bizler için değerli olduğu içindir ki, oyuncuları huzursuz eden ve oyunun dengesini bozan kişi/kişileri cezalandırmamamız mümkün değildir.

   3.Parti Programlarının Wolfteam'e verdiği zararın farkındayız ve bunu önlemek ilk hedeflerimizden birisidir. Ben ve diğer OG arkadaşlarımız, Takım Liderimiz Jotun, Asistan Yapımcı Raunen ve ekibimize yeni dahil olan Yapımcımız Panthro önderliğinde Wolfteam'i daha yükseklere taşımaya kararlıyız.

   Gelecek için umutluyum, çünkü bizim vermiş olduğumuz mücadeleyi destekleyen ve oyunu nasıl oynanması gerektiğini bilen koskocaman bir oyuncu kitlemiz var.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Powered by Blogger