6 Şubat 2012 Pazartesi

Okul Zili Sendromlu Sendromlu Çaldı

    Wolfteam'ciler yeniden okul yolunu tuttu. Tatilin tadını doya doya Wolfteam'de çıkardıktan sonra, eğitimlerine kaldıkları yerden devam ediyorlar.

Okul ortamı her ne kadar arkadaşlar ve diğer tüm eğlenceli aktiviteleriyle keyifli zaman geçirebilecek bir yer olsa da, asıl amacı eğitim olduğundan ciddiyet ve sükunet dolu bir ortamdır.


    Eminim herkeste bu sabah bir sessizlik ve durgunluk oluşmuştur. Okul servisi ile okula gidenler servise binene kadar, kendi imkanları ile okula gidenler ise okul bahçesinden içeri girdikleri ana kadar tatilin rahatlığını üzerlerinden atamamışlardır. Aynı hisler okul görevlileri ve öğretmenler için de geçerlidir tabii ki.


    Tatil günlerinin ardından hayata dair rutin işlere geri dönüldüğünde hissedilen bu sıkıntı, tembellik ve hüsran dolu duyguya "Pazartesi Sendromu" diyoruz. Yani tatil her ne kadar uzun olursa Pazartesi Sendromu o denli fazla oluyor. Tabii bu pazartesi sendromu denilen meretten daha az etkilenmek yine bizlerin elinde. İşte size bir kaç ipucu, tatilin son gününde mutlaka eğlenmeye bakın. Hazırlanması gereken ödev veya işlerinizi tatilin son gününe bırakmayın ve mutlaka bir kaç gün önceden bitirin. Son tatil gününüzde kişisel işlerinizi erteleyin ya da daha önceden bitirmiş olun, böylelikle tüm gününüz size ve keyfinize kalmış olacaktır. Eğlenceden bahsedecek olursak, hepimiz biliyoruz aslında ama bilmeyenler için açıklayayım, Wolfteam tek adres. Açıkçası ben, tatil günlerimde mutlaka Wolfteam ile birlikte eğleneceğim saatler oluştururum.


    Siz de benim gibi keyfiniz yerinde bir güne başlamak istiyorsanız, Wolfteam hep burada. Tüm genç kurtlarımıza ikinci yarıyılda başarılar dilerim.


0 yorum:

Yorum Gönder

 
Powered by Blogger