21 Şubat 2012 Salı

Wolfteam Jarael Rehberi - Kale

Kahraman Askerler, Cesur Kurtlar!

Japonya, Kyoto’daki Asya ülkeleri tarafından görevlendirilmiş ve toprak anlaşmazlığının kanıtını ortadan kaldırmaya çalışan her bir klana karşı direnmektedir. Asya ülkeleri, yakın zamanda yerinin Matyama Kalesi, Okayama olduğunu ortaya çıkardığı toprak anlaşmazlığı kanıtını yok etmeye çalışır. Japonya savunma gücü ve taarruz klan grupları arasında başka bir savaş daha yaşanmaktadır. Kale yüksek bir mevkide yer almakta. Kale'ye saldırı için tek nokta Kale'nin altında uzanan tüneller.
Hedef: Japonya'da bulunmakta olan Matyama Kale'si.
Amaç: Toprak anlaşmazlığı kanıtını yok etmek.

Hedef Kale İşgal edilmelidir.
Yüksek ve engebeli yapısı ve surlarla çevrili olması nedeniyle kurtadamların ulaşamadığı bir Kale. Kale'ye ulaşım tüneller ile sağlanmaktadır. Her iki takımda Kale'nin uç noktalarındaki tünellerde başlayacaktır. Kale surlar ile çevrili olduğundan saldırı esnasında surlardan yaklaşan düşmanlara dikkat edilmelidir. Kale'nin merkezinde C üssü bulunmaktadır orayı kontrol etmek tüm işgal oyunlarında olduğu gibi oldukça zordur. Takımlar Kale'nin etrafında bulunana A,B,D ve E bölgelerinin kontrolünü kısa sürede ele geçirebilir.

Yakın mesafede etkili silahların ve patlayıcı ekipmanların kullanılacağı bir haritadır. Kale'nin tarihi yapısının bozulmaması gerekir. Patlayıcıların dikkatli kullanımı zorunludur. Tüm takım birbiriyle iletişim içerisinde hareket etmelidir. Ekipteki kişi sayısına uygun olarak birlikte yahut ikişer, üçerli gruplar halinde işgal planı kurulmalıdır.

Eğer ekipte 8 üye bulunursa 3'erli gruplar halinde iki manga sürekli hareket halinde Kale'deki A,B,D ve E üslerinin kontrolünü sağlamalıdır. 2 kişilik grup ise C noktasının kontrolünden sorumludur. Çatışma içerisinde olacak bu iki kişi, en kısa sürede C bölgesine ulaşmalı ve takımına destek vermelidir.

Ekip üyelerinin azlığına bağlı olarak gruplar azaltılarak denge sağlanır.
Herkese iyi eğlenceler, keyifli avlar!
Wolfteam Oyun Görevlisi Jarael



0 yorum:

Yorum Gönder

 
Powered by Blogger