17 Nisan 2012 Salı

Kontrol Sende, ZombiRock Elinde!

Merhabalar Kor Avcı’sı olmayanlar;
Bu yazımdan sonra aramıza katılmak isteyecek Kor Avcı’ları için öncelikle şunu belirtmeme izin verin, sizi aramıza büyük bir şeref ile kabul ederiz, ancak tek isteğimiz şimdi zombirock kaydol’a tıklamanız.

Merhabalar Kor Avcı’ları;
Şimdi anlatacaklarımı çok iyi dinleyin, zombiler artık heryerde gittikçe güçleniyorlar. Bizde gücümüzü onlar gibi arttırmalıyız aksi takdirde tüm bu salgını durduramayız. Dedik ve işte sizler için bir kaç geliştirme çalışması yaptık;

Sınırları yıktık, artık kontolü ele geçirme zamanı, ZombiRock’ı elimizde tutmalıyız!

• Uzun soluklu mücadeleler!
Artık zombiler eskisi gibi kolay av değil. Tüm oyun modlarımız artık eskisinden daha uzun ve heyecanlı olacaktır. Dolayısıyla rekabet arttı, kim Kor Avcı’sı kim değil göreceğiz.

• Salgın genişledi, ancak biz yine oradayız!
Asiler Değirmeni, atalarımızın bizlere bıraktığı bu mekanı zombilere kaptırmaya niyetimiz hiç yok! En güçlü Kor Avcı’larını oraya gönderdik, şimdi zombiler düşünsün.

• Doğu’dan yardım sandığımızdan daha hızlı ulaştı!
Zombi ile mücadele tüm dünyada sürmekte ve Kor Avcı’ları ekibi de tüm dünyadaki diğer işgalle mücadele eden birlikler ile iletişim içerisinde. Dr.Jessie önderliğinde yürütülen yardım projesiyle talep ettiğimiz kor ile güçlendirilmiş kostüm ve silahlar ZombiRock’a ulaştı! Paketleri açma zamanı!

• Kor Avcı’ları ne yaptığını bilmeli!
Kor Avcı’sı birlikte olmalıdır, her attığı adımdan ekip üyelerini bilgilendirmelidir. Artık savaş anında Kor Avcı’ları sizleri izleyebilecek. Başarılı isimleri takım arkadaşları takip edecek ve daha güçlü alt birlikler oluşturarak Kor Avcı’larını genişletebileceğiz.

• Zor mu geldi? Kor Avcı’sı hiç bir yere gitmiyorsun!
Mücadelelerin kolay olması beklenemez, yalnızca seçilmiş özel, cesur savaşçılar Kor Avcı’sı olacaktır. Herhangi bir Kor Avcı’sından savaş alanını terk etmesi gibi bir durum beklenemez ama Dr.Jessie’nin kulaklarına bu gibi söylentiler ulaştı. Kendisi bu konuda ciddi tavrını ortaya koydu ve bundan böyle savaştan kaçanlar cezalandırılacaktır.

Pekala Avcı’lar ve Avcı adayları, hepinizin şu anda tek bir şeyi merak ettiğini biliyorum. Merakla bu yeniliklere nasıl ulaşacağız diye soruyorsunuz kendi aranızda. Sizleri daha fazla bekletmek istemiyorum, salgın zamanla yayılıyor derhal buna bir dur demeliyiz. Savaş için hazırsanız zombirock indirin ve sizler de zombilere karşı savaşımızda bizlerle birlikte olun!


ZombiRock Oyun Görevlisi Rano

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Powered by Blogger