3 Nisan 2012 Salı

Battlestar Galactica Online - Uzay Takvimi 2155

-Yakın geçmişte internet diye adlandırdığımız ortamda atalarımız online uzay savaşı oyunu oynarlardı. Filmlerde ve Dizilerde Battlestar Galactica ismiyle adlandırılan kurguların gerçek olacağını, geleceğin onların oynadığı oyun gibi olacağını nereden bilebilirdik.




0110-RT-D2: Gelecek bizlerin elinde olacaktır, insanların hükmüne son vereceğiz ve gezene hakim olacağız.
BattleShip-Cpt.Gilltou: Saylonların ayaklanmasının ardından verdiğimiz kayıplara bir son ve barışı geri getirmenin vermenin vakti geldi. Bizlerin yarattığı şeyler şimdi yine bizler tarafından yok edilecektir.





Gelecek senin ellerinde, İnsanlar veya Saylonlar - sen hangi tarafı tutuyorsun? Mücadeleye hazır mısın? Kendi türünün hayatta kalmasını sağlayabilecek misin? Görevi kabul et ( battlestar galactica kaydol ) ve hikayeyi sen yazmaya başla. Uzayda büyük bir mücadele var!




Devasal savaşlarda iyi ve kötü arasındaki savaşa sen yön ver. Ya tek başına ya da arkadaşların ile yan yana savaşarak. İşbirliğine dayanan muhteşem bir MMO strateji oyununu yaşayacaksın. PvP ve PvE uzay savaşları arasında seçimini yap, oyuncu karakterini kişiselleştir ve Battlestar Galactica dizisinin orijinal gemileri ile savaşa atıl.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Powered by Blogger