17 Mart 2012 Cumartesi

Altın Çağ Başladı!

ZombiRock severler, işte sonunda beklediğiniz an geldi!


ZombiRock takipçilerinin merakla beklediği yama, dün (16.03.2012 - Cuma) oyuna dahil oldu. ZombiRock ekibinin uzun süredir oyuncularından gelen istekler üzerinde düşünerek oluşturduğu bu harika yama, gerçek anlamda bir devrim yarattı.

Joygame'in Türk oyuncularına gösterdiği değeri bir kez daha görüyoruz. ZombiRock severlerin tüm taleplerini bir bir not alan ZombiRock Ekibi devrim yaratan bir yamaya imza attı.

Siz istediniz, biz yaptık diyoruz. Peki merak edenler vardır elbet, kim ne istedi? Siz neler yaptınız? Diye soranlar için şimdi yama ile ilgili tüm güncellemeleri bu yazımda sizlere aktaracağım.

Önce yeni yamamızın neden Altın Çağ adını aldığını açıklamak istiyorum;
Siz değerli oyuncularımızdan gelen talepler üzerine oyunda bulunan hemen hemen her eşyayı Altın'la yani oyun içinde kazanılan parayla alınabilir hale getirdik. Bununla da yetinmedik, ellerinde Nakit bulunan oyuncularımızın bunları Altın'a çevirmek isteyebileceklerini düşündük ve sizler için ZombiRock Dükkan'ına Altın Kupon'ları ekledik. Artık Nakit ile dilediğiniz kadar Altın alabileceksiniz. Hal böyle olunca ZombiRock dükkanı Altın gibi parlamaya başladı! Bizler de yeni yamamızın adını oyunculardan gelen en yoğun isteğe göre güncellediğimiz Altın sistemi ile ilgili olarak Altın Çağ diye isimlendirdik.

Gelelim oyunumuza dahil olan diğer büyük güncellemelere;
Eğlencenin seviyesini yükselttik. Yine oyuncularımızdan gelen istekler doğrultusunda ileri dönemlerde oyuna dahil etmeyi düşündüğümüz yeni ZombiRock haritasını oyuna dahil ettik. Çatı Katı isimli haritada eğlence ve macera artık daha yükseklerde. Baş Düşman haricindeki tüm oyun modlarında oynama imkanına sahip olabileceğiniz bu harita hakkında bir Jarael klasiği olan ve şimdi Rano ismiyle devam eden oyun rehberlerinde detaylı bilgiler verilecektir.

Neden yama devrim niteliğinde dedik? İşte cevabı;
Öncelikle yamanın tüm notları oyuncular tarafında bizlere bildirilen istekler doğrultusunda hazırlanmıştır. Tabi ki bizlerinde dahil ettiği şahane fikirlerle ortaya harika bir yama çıktı ve biz de buna Devrim dedik. İyi ki de demişiz çünkü yama gerçekten devrim niteliğinde oldu. 
İlk önce sınıflar arasındaki dengeleri düzenledik. Bir çok oyuncumuz bu konudan şikayetçiydi. Beyzbolcu'nun bir çok oyuncu tarafından tercih edilmediği, İtfaiyeci'nin haritanın bir çok bölgesinde adeta yenilmez olduğu ve Boksör'ün rakiplerinin sayısına bakmadan ardı ardına yere sermesi bizlerin de uzun zamandır ilgilendiği ve testlerini yürüttüğü bir konuydu. Şimdi harika yeni sınıf dengeleri oyuna dahil ettik. Artık sınıflar arasındaki ayırt edici özellikler daha belirgin, sınıfların eksi ve artı yönleri ile dengeli bir hale gelmesini sağladık. Aynı zamanda takım oyunun önemini bir kez daha ortaya çıkardığına inanıyoruz. İşte bu gibi bir çok sebepten ötürü Devrim niteliğinde bir yama yaptık!

Sadece bu kadar mı sanıyorsunuz?
ZombiRock yamasından bahsettiğimizi lütfen unutmayın!
İşte yama notlarına devam ediyoruz;



♦ Oyuna dahil olan birbirinden güzel kostümler, silahlar ve aksesuarlar!
♦ Füzyon ve Seviye Geliştirme (artı basma) oranlarında tutturma olasılığında artış!
♦ Ekipmanlar ile karakterler de güçlendi, Füzyon ve Seviye Geliştirme işlemlerini uygulayın ve bakın karakterinizde neler değişmiş! 
♦ En çok Çaylak'ları seviyoruz. Çünkü ZombiRock İlk'leri Sever! Tüm oyun modları artık Tüm kanallarda oynanabilecek!
♦ İlkleri sevdiğimizden bahsettik, yeni seviye ödülleri bu yama ile oyuna eklenen büyük özelliklerden birisi!
♦ Füzyon +3, Silah ve Kostüm A+ artık sizlerle! Yeni yama ile oyunumuza dahil olan Şans Kutu'larına bir göz atın!
♦ ZombiRock başarılı olanları artık anında ödüllendiriyor. Herhangi bir oyunda galip geldiğinizde Ödül olarak sürpriz hediyeler sizlerle olacaktır!

Şimdi ZombiRock devrimi hakkında ne düşünüyorsunuz? Yoksa siz hala ZombiRock nedir bilmiyor musunuz?

ZombiRock Türkiye'nin en çok tercih edilen oyun dergisi Level Online'ın En iyi aksiyon ödülüne layık görülen ve Türkiye'nin en iyi MMO Action oyunudur. Hala neyi bekliyorsunuz? Hadi Oyuna!

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Powered by Blogger