9 Mart 2012 Cuma

Eski Kurt Avcısı şimdi Zombilerin Korkulu Rüyası

Selamlar Korkusuz Avcılar,

Herşey Dr.Jessie’nin Kor adı verilen yeni bir elementi keşfetmesiyle başlamıştı. Kor,  insanlar üzerinde bazı kötü etkilere sebebiyet verdi. İnsanlar yavaş yavaş zombilere dönüştüler. İnsanlık için büyük bir tehdit oluşturmaya başlayan zombilere karşı birilerinin savaşması gerekiyordu.İşte bu ekip, masum insanları korumak için Dr.Jessie tarafından oluşturuldu.

Anti Epoxy ilacının yan etkileriyle oluşan kurt başkalaşımının ardından dünyayı kaosa sürükleyecek böylesi bir tehdit mutlaka önlenmeliydi. Wolfteam ekibinde görev alan deneyimli Jarael gösterdiği başarılarının ardından, zombilere karşı mücadelenin güçlenmesi için ZombiRock Kor Avcıları Ekibine dahil edildi. Jarael tüm kurtlara korku salmış bir isimdi ve zombilerin kimliğini farketmemesi için Jarael ismini Rano olarak değiştirdi.

Şimdi, Kor Avcıları Ekibi, Dr.Jessie önderliğinde daha da güçlenerek, tüm zombilere karşı savaşa devam ediyor. JoyPark, Aseloth, ekibe yeni dahil olan Durkaen ve ben deniz Rano ile tüm insanlığı korumak adına zombileri yok etmeye ant içtik.


ZombiRock Oyun Görevlisi Rano

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Powered by Blogger