17 Mart 2012 Cumartesi

İşte Sizlere Büyülü Bir Dünyanın Anahtarı

Sihirli Anahtarlar, büyülü bir dünyaya uzanan kapıyı aralamanız için gereken tek şey. Renkli, sevimli, eğlenceli ve keyifli bu dünyada kendinizi kaybedeceksiniz. Çeşitli karakterleri, büyüleyici atmosferi ve destansı savaş sahneleriyle Kehanet sizi sizden alacaktır.

MMORPG (Devasa Çok Oyunculu Çevirimiçi Rol Yapma Oyunu) türündeki Kehanet ücretsiz olarak ulaşabileceğin sayılı Türkçe oyunlar arasındadır. Tamamıyla Türkçe'ye çevirilen oyuna hiçbir ücret ödemeden başlayabilirsiniz.

Dilerseniz sözü fazla uzatmadan kehanet online üyelik kısmına geçmeden önce oyunu görelim.

Ne büyüleyici bir dünya değil mi? Şimdiki oyunlar bir harika, Joygame ile Türk oyuncuları hak ettikleri kaliteye ulaştılar.

Siz bir de ırkları görseniz..:
Bol sınıflı, sınırsız eğlence;
Birbirinden farklı, tam beş ırk! Bu sıfırların her birinde iki ayrı sınıf ve daha bir çok alt sınıf! İnsan, Naiti, Vata, Delfis ve benim en çok sevdiğim en sevimli ırklardan Luluanta! Her ırkın birbirleriyle dengeli olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Çünkü bir çok oynadığım mmorpg'de ırklar arası denge sorununu yaşamıştım. Kehanet'te böylesi bir durum söz konusu değil tamamıyla oynama tarzınız ve hoşunuza giden ırka göre seçiminizi yapabilirsiniz.

Anahtarlar sihirli;
Kehanet: Sihirli Anahtarlar, isminden de anlaşılacağı üzere en önemli özelliklerinden bir tanesinin anahtarlarla ilgili olması. Peki ne işe yarar bu anahtarlar? Kısaca açıklayayım. Anahtarlar senaryonun belkemiğini oluşturduğu gibi oyun içerisinde de çok büyük bir öneme sahip. Oyuncular anahtar görevlerden anahtar toplamaktalar ve bu topladıkları anahtarları dönüştürdükten sonra yeni yetenekler ve bir çok ödüle sahip oluyorlar.


Eğer sevimli ama bir o kadar da macera dolu renkli bir dünyaya adım atmak istersen işte sana fırsat! kehanet indir ve ücretsiz Türkçe oyun keyfine ulaş.

ZombiRock Oyun Görevlisi Rano

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Powered by Blogger