16 Mart 2012 Cuma

Artık Hayallerimize Ulaşabiliriz

Herkesin küçükken bir hayali yok muydu? Şahsen benim de bir çok kişi gibi uçmak hayalim vardı. Gökyüzünde süzülmek, bulutların üzerine çıkmak ve gökkuşağına dokunmak. Büyüdükçe hayallerimde büyüdü. Gökyüzünde bulutların üzerinde nasıl seyahat edilebilineceğini öğrendim ve uçaklara ilgi duymaya başladım. O zamanlarda uçak simülasyonları da pek meşhurdu. Bir çok uçaklarla ilgili video oyunu oynadım.


Eminim içinizden bir çoğunuz uçaklara benim kadar ilgilidir. İşte şimdi tam bizim gibilere göre bir haberim var. Joygame yine bir harika oyunla sizlerle. Hayalperestlerin hayallerinin gerçekleştiren. Bazı girişim ruhlu arkadaşların da ilgisini çekecek bir oyun Skyrama huzurlarınızda!


Öncelikle Video'da gördüğünüz kuşa bişey olmadı onu belirtmek isterim. Her ne kadar çizim olsa da bizleri takip eden değerli arkadaşlarımızın aldanmasını istemeyiz. Kuş gayet iyi arkadaşlar Joygame ofisinde besliyoruz, güzelce bakıyoruz.

Şimdi gelelim Skyrama'ya, kafanızda belki de bir kaç fikir oluşmuştur videoyu izledikten sonra ama belki de bazılarınız Skyrama ney yahu? havaalanı oyunu mudur bu gibisinden sorular soruyordur. Şöyle ufaktan inceleyelim dilerseniz.

Oyunumuzun sloganı "gökler sınırlarınızdır". Yani oyunda yapacaklarınızın sınırı yoktur.
Oyun içerisinde oluşturacağınız havaalanınızı istediğiniz gibi tasarlayabilirsiniz. Yolculardan, uçaklara kadar en ince ayrıntılar düşünülerek tasarlayacağınız havaalanlarınıza değişik ülkelerdeki arkadaşların da uçaklarını indirebilecekler.
Sınır gökyüzü dedik ya, Skyrama'da devamlı yeni başarılar elde etmen mümkün; geliştireceğin bir çok özelliğe sahip Skyrama aynı zamanda rakiplerinle yarış içerinde daha ileriye ulaşmanı sağlayacaktır. Kim bilir belki bir gün yep yeni bir fikir ile tüm rakip havaalanlarından daha güzeline sahip olabilirsin. Unutma havaalanını ne kadar geliştirirsen o kadar fazla yolcu kazanırsın.

Bu bilgiler yeterli, bence şimdi skyrama kayıt işlemleri için can atıyorsun. Skyrama'nın ana sayfasına hemen tıklayarak ücretsiz skyrama online üyesi olabilirsin. www.joygame.com adresinden skyrama ana sayfasına ulaşabilirsin.

Son olarak oyun içinden ufak birkaç kare, çok daha fazlası için adres belli!

İyi uçuşlar dilerim!

ZombiRock Oyun Görevlisi Rano

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Powered by Blogger