24 Mayıs 2012 Perşembe

Fikirlere Davet

maNga ve ZombiRock Severler,


ZombiRock yine harika bir proje ile karşınızda. Farkındaysanız etkinlik ya da kampanya demiyorum çünkü bu seferki hepsinin ötesinde bir şey. Belki satırları okuyanlar maNga'yı biliyoruz, seviyoruz tamam da, ZombiRock'da neymiş diye kendi kendilerine sorabilir. Biz onlar kendi kendilerine sorsa da cevabını verelim tabi ki.


ZombiRock Türkiye'nin En İyi MMO Action oyunudur arkadaşlar. Bunu ben değil Türkiye'nin en çok okunan oyun dergisi Level söylüyor. Aksiyon dolu bu oyunu on binlerce Türk Oyuncusu ile birlikte oynamak ve eğlenceye doymak istiyorsan haydi durma zombi rock indir. Zombi temasına kendini fazla kaptırmış arkadaşlarımız zombie rock indir'e de tıklayabilirler. Pekala herkes ZombiRock'ı bilgisayarlarına indirip kurduysa Joygame sayfasından üyelik alıp ZombiRock ana sayfasından aktif hale getirip oyuna giriş yapabilir.

Şimdi dönelim fikirlere, evet bu sefer ZombiRock bambaşka bir etkinlik ile sizlerle. Fikirleriniz bizler için her zaman önemliydi ve bugünden itibaren sizler için de çok önemli! Sizlere maNga ve ZombiRock ile aklınıza gelen tüm fikirleri özgürce belirtmeniz için harika bir fırsat!

Detaylı bir şekilde etkinliği özetleyecek olursak;

Bu etkinlikte sizlerden bir blog sayfası oluşturmanızı talep ediyoruz. Blogger ya da Wordpress kullanarak bizler gibi siz de birer blog sayfası oluşturabilirsiniz.

Açtığınız blog sayfası ile yarışmaya katılacaksınız ama yarışmanın tabi ki bazı koşulları var ve bunları gerçekleştirdikten sonra bizlere etkinlik@joygame.com adresinden blog sayfalarınızı kullanıcı adınız ile birlikte göndereceksiniz.

Belirlenen kriterlere göre incelenecek blog sayfalarınızdan birinci, ikinci ve üçüncü olacak kişiler bizlerden çok ama çok büyük sürpriz ödüller kazanacak. Ayrıca yarışmaya/etkinliğe katılan herkes ama herkes bizlerden 1.000 ZombiRock Nakit'i kazanacaktır!

Bu kadarla özet geçtim sizler için ama devamı ve ayrıntıları var bunun için mutlaka ZombiRock sosyal ağlarını takip etmeli ve yeniliklerden haberdar olmalısınız. Bilgileri ve son gelişmeleri sizlere aktardım, şimdi ZombiRock'a devam!

ZombiRock Oyun Görevlisi Rano


0 yorum:

Yorum Gönder

 
Powered by Blogger