4 Mayıs 2012 Cuma

Khalys'i Öldürmek

Merhaba arkadaşlar, görüşmeyeli nasılsınız? Umarım keyifleriniz yerindedir. Bugünkü yazımda sizlere Khalys'i öldürmekten bahsedeceğim. Aslında öncelikle Khalys'in ne olduğu hakkında bilgi versem daha doğru olur. Khalys, Drakensang Online'da bulunmakta olan çok güçlü bir baş düşmandır! Tabi aramızda Drakensang oynamamış kişiler de olabilir, eski yazılarımda açıklamama rağmen kısa bir özet geçmek istiyorum.

Drakensang Online, tüyler ürpertici bir zamanda ejderhalar ve kahraman savaşçıları konu edinen ücretsiz ve internet tabanlı bir oyundur. İnternet tabanlı diye bahsedince grafikleri konusunda ön yargılı düşünmeden önce şiddetle Drakensang oynamanızı öneririm. Drakensang oynamak için ise yapmanız gereken çok basit. Hemen "Drakensang üye ol" tıklayın ve siz de bu büyülü dünyaya adımınızı atın!

Khalys ise bu oyunda bulunan en güçlü savaşçıları bile alt etmiş efsanevi bir yaratıktır. Oyuncular bu yaratığı öldürmek için bir çok zorlu yollardan geçer ve ekip halinde ilerleyerek hata yapmadan saldırırlar. Peki bunu başarmanın yolları nelerdir?


Khalys'i Kesmenin Yolları:
- Öncelikle partinizde mutlaka 3 farklı sınıf bulunmalıdır ve minimum 4 oyuncuya sahip olmalısınız.
- Ekipteki herkesin yeterli miktarda yaşam ve büyü iksiri bulundurduğundan emin olunuz.
- Silahlarınız ve zırhlarınız seviyenize uygun şekilde geliştirilmiş ve onarılmış olmalıdır.
- Takım üyeleriniz ile mutlaka sıkı bir iletişim içerisinde olmalısınız.
- Attığınız her adımdan takım üyelerinizin de haberdar olduğundan emin olun eğer mümkün ise bir konuşma programı kullanın.
- Khalys ışınlanma ve alan saldırıları ile ünlüdür. Işınlandığında takım üyeleri hızlı bir şekilde savunma pozisyonlarını değiştirmeli. Alan saldırısına maruz kaldıklarında savunma noktalarına en hızlı şekilde ulaşmalıdırlar.

Eğer tüm bu basit kısımları sırasıyla yaparsanız, Khaslys sizler için çocuk oyuncağı olacaktır.

Herkese iyi eğlenceler, keyifli oyunlar dilerim.

ZombiRock Oyun Görevlisi Rano

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Powered by Blogger