30 Ocak 2012 Pazartesi

Muhteşem Kampanyalar Serisi'ne Bir Yenisi Daha

Şu günlerde kar yağışı ile renklenen tatil keyfi, Wolfteam'ciler için yepyeni kampanyalar ile katlanıyor. Muhteşem Kampanyalar Serisi'ne bir yenisini daha ekledik. 1 Günlük Tam Paket almak bu kampanyaya katılmak için yapacağınız tek şey. Haydi sizler de, tatilin coşkusuna MUHTEŞEM bir şekilde varın!

Kampanya İçeriği;

1 Günlük Tam Paket ALANA:

7 Günlük Pedro Gomes Özel Versiyon
7 Günlük Christopher Smith Özel Versiyon
7 Günlük Altın Paket
7 Günlük Güçlü Kullanıcı
14 Günlük Yeniden Doğuş Süresi Sıfırlama
7 Günlük Ek Malzeme Seti

"Avantajlar" ve "Nasıl Alabileceğiniz" konusunda ayrıntılar için tıklayın!

Kampanya başlangıç zamanı: 29.01.2012 - 11:00
Kampanya bitiş zamanı: 31.01.2012 – 23:59

26 Ocak 2012 Perşembe

Wolfteam Jarael Rehberi - Petra


  Merhaba Wolfteam'ciler, sizlere bu durağımızda Petra'nın inceliklerini anlatacağım. Benim Petra Haritası'nı tercih etmemin sebepleri keskin nişancıların tercih ettiği ve Wolfteam Senaryosu'nda ki en önemli kısımlardan birisi olmasıdır. Önce senaryoyu şöyle bir hatırlayalım;

  "Fransız Hükümeti Arap Yarım Adasında İsyancıların lideri Pedro Gomes’i yakalamak için Christopher Smith liderliğinde bir Wolfteam bölüğünü görevlendirir."
  "Eski Wolfteam görevlisi Pedro Gomes ile bölüğün yeni lideri Christopher arasında olacak bu savaşta heyecan dorukta olacaktır."


  Pedro Gomes'i yakalamak tabi ki kolay değil. Ama güçlü Wolfteam'ciler her iki tarafı da kontrol edebileceğinden bunu başarmak yine oyuncuların elinde. Haritanın oldukça büyük bir alanı var. Mesafeler arasında engel olmadığı için keskin nişancılar oldukça başarılı sonuçlar elde edebiliyor.

  Haritada Kırmızı ve Mavi takım arasındaki yollar ikiye ayrılmış biçimde. Yüksek ve alçak yollarla birbirine bağlanan iki merkez arasında çok dikkatli yol almak gerekir. Çünkü her an, diğer bir yoldan rakip oyuncunun mermisiyle yerde bulabilirsiniz kendinizi. Haritada çok uzak mesafelere atış yapmayı engellemek amacıyla eklenen sis vardır. Bu sis her takımın da görüş mesafesini düşürmektedir. Planlarınızı buna göre yapın ve sisin içerisinde rakip olabileceğini aklınızdan çıkarmayın.

  Bahsettiğim gibi bu harita keskin nişancılar için birebir. Hafif ve ağır makinalı tüfekler bu haritada pek bir etkisiz kalacaktır. Ayrıca kurtlar açık alanda oldukları için sürekli hedef altında olacaklardır. Kurt kullanmak isterseniz bu haritada ufak ve hızlı olduğu için Zeki Kurt'u tavsiye ederim. Kullanmanızı önerdiğim silahlar ise Zaitsev ve Kar98K Keskin Nişancı Tüfekleri veya I-115 veya EM-40'ı tavsiye ediyorum.

  Unutmayın, açık alanda savaş oldukça zordur ve her an rakip oyuncunun keskin bir mermisine kurban gidebilirsiniz. Oldukça temkinli oynamak bu haritada benim de uyguladığım ve tavsiye ettiğim bir stratejidir. Ayrıca vurduğunuz oyuncuların doğuş süresini hesaplayarak daha rahat hareket edebilirsiniz. Petra'nın En Güçlü Avcısı olmak artık sizlerin elinde.

24 Ocak 2012 Salı

Harika Tatil Keyfi

 Çoğunuz ders ve yoğun çalışma temposuna, uzun bir ara verdiniz. Bu tatili en keyifli şekilde değerlendirmeniz için bizler de elimizden gelen gayreti göstererek ara vermeden çalışmaya devam ediyoruz. Wolfteam ile birlikte harika bir tatil geçirmeniz için neler hazırladık neler!

 Şöyle bir göz atın ve tatilin ilerleyen günlerinde sizleri neler bekliyor, bir kaç ipucu yakalayın.

Okullar kapandı, Zombiler ve Kurtlar kafelere saçıldı! 22 Ocak – 5 Şubat tarihleri arasında internet kafelerde ZombiRock ve Wolfteam etkinlikleri başlıyor. Hemen siz de ayrıntılı bilgileri öğrenin ve etkinliklerde yerinizi önceden alın! 


Wolfteam'de Karneval Zamanı! Tatilin keyfi Wolfteam'de çıkar! Kaçırılmayacak İndirimler ve KP Bonusları başladı.


• Muhteşem Kampanyalar Serisi – 8 Wolfteam'e yakışır, başarılı kurtlara layık bir kampanya sizlerlerle.  Bu kampanyada limit yok, sınır yok. Aldıkça kazanın, kazandıkça daha çok kazanın!    


• Sizler için belirlenen şanslı günlerde çılgın indirimler var! Wolfteam'de Dükkan fiyatlarını kontrol edin. İndirimli fiyatları kaçırmayın. Ayrıca Güçlü Kurt, Asmon ve Özel Karakterleri alma şansını yakalayabilirsiniz.


Wolfteam'de kalan kazanıyor! Yarıyıl tatili boyunca, belirlediğimiz tarih ve saatlerde oyunda olan oyuncularımız bizlerden anında sürpriz hediyeler kazanacak. Harika sürprizleri kaçırmamak için bizleri Facebook, Twitter ve Blog sayfalarımızdan takip etmeye devam edin!

Unutmayın süreniz kısıtlı, sizler için belirlediğimiz sürpriz günlerde böylesi harika fırsatları bulabilirsiniz. Dahası için bizleri takibe devam!

21 Ocak 2012 Cumartesi

Başarılı Kurtlara, Başarılı Kampanya!

Tüm öğrenci arkadaşlarımızı bu dönemdeki başarılarından dolayı tebrik ederiz. Eminim çoğunuz güzel karnelerinizle birlikte güzel bir tatili hak ettiniz. Karnesi beklediğinden kötü gelen kurtlarımız, lütfen hiç üzülmeyin çünkü başarı, sonunda başarısızlık olsa dahi gayret etmek ve çok çalışmaktır. İşte bu yüzden tüm başarılı kurtlara, Wolfteam Ekibi harika bir kampanya hazırladı. Sizlere sorduk, sizlerden gelen taleplere göre değerlendirdik ve Muhteşem Kampanyalar Serisi'ne bir yenisi daha ekledik. İndirim, KP bonusları, 1 ve 7'li alım imkanı ve kaçırılmayacak bu fırsatlara nefesleri kesecek bir kampanya ekledik. Anlayacağınız tatil keyfiniz yine Wolfteam'de. 






Hemen vakit kaybetmeden bu tatilin keyifini çıkarın! 



Yeni döneme moraller yüksek başlayın!










İşte Kaçırılmayacak Kampanya ve İndirim Detayları;

19 Ocak 2012 Perşembe

Wolfteam'de Yeni Yama ve Yepyeni Dövmeler Sizlerle

   Wolfteam'ciler, gün geçmiyor ki Wolfteam'e bir yenilik gelmesin. Dün tamamlanan yeni yamayla birlikte oyunumuza eklenen harika ekipmanları deneme fırsatını kaçırmayın. Wolfteam Dükkanı Silah Çekiliş Kutusu ve Dövme Kutusu'nda sizleri bekliyor.
    Her Wolfteam Oyuncusu'nun misyonu rakip oyuncular karşısında üstünlük sağlamaktır. İşte, yeni yamamızla oyuna dahil olan silahlar, dövmeler ve daha bir çok ekipmandan sizler için seçtiğim bazıları.

Dövme Kutusu'na eklenen harika dövmelerden birkaçı;

Nazca Dövmesi – Arka;
Kurt Kafa ZP +2%
Kurt Gövde ZP +2%
Kurt Kol ZP +2%
Kurt Bacak ZP +2%
Kurt Saldırı Menzili +5
Temel Saldırı(1 vuruş /2 vuruş /3 vuruş) +5%
Güçlü Saldırı (2 vuruş) +5%
Kurt Hızı +7
Fazladan YP Tutma +5%
Kurta Dönüşüm Hızı +7%
Kurt donmasından kurtulma -7%




Timsah Dövmesi – Arka;
Kurt Kafa ZP +2%
Kurt Gövde ZP +2%
Kurt Kol ZP +2%
Kurt Bacak ZP +2%
Kurt Saldırı Menzili +7
Temel Saldırı(1 vuruş /2 vuruş /3 vuruş +7%
Güçlü Saldırı (2 vuruş) +7%
Kurt Hızı +5
Fazladan YP Tutma +5%
Kurta Dönüşüm Hızı +5%
Kurt donmasından kurtulma -5%




Kuru kafa dövmesi – Arka;
Kurt Kafa ZP +4%
Kurt Gövde ZP +4%
Kurt Kol ZP +4%
Kurt Bacak ZP +4%
Kurt Saldırı Menzili +5
Temel Saldırı(1 vuruş /2 vuruş /3 vuruş) +5%
Güçlü Saldırı (2 vuruş) +5%
Kurt Hızı +5
Fazladan YP Tutma +7%
Kurta Dönüşüm Hızı +5%
Kurt donmasından kurtulma -5%




Wolfteam Nakit Dükkanı'na eklenen müthiş bir set daha;

ETSR-1 MC EC Seti;
ETSR-1 MC (ETSR-1 ile kıyasla)
- Ateşleme Oranı +50
- İsabet +50
- Etkili Menzil +400
- Hasar +10
- kafa Hasarı +96
- Delme gücü +92











    Wolfteam Oyun Görevlisi Jarael'in sizler için seçtiği bu ekipmanları, herkesten önce siz kullanın ve rakiplerinizi kıskandırın.


17 Ocak 2012 Salı

Wolfteam Jarael Rehberi - Depo

  Merhabalar sevgili Wolfteam severler. Jarael Rehberi'nde bu sefer sizlere bambaşka bir Wolfteam haritasının tüm inceliklerini ve ayrıntılarını aktaracağım. Depo Haritası, bambaşka bir oyun zevki bulabileceğiniz, yegane Wolfteam haritalarından bir tanesi. Tüm Ölüm Oyunu Mod'larında ayrıca birçok Yıkım Modu'nda oynama imkanı bulabildiğimiz bir haritadır. Özetle haritayı diğer haritalardan ayıran en önemli noktası, birçok birbirine bağlantılı yol bulunmasıdır. Yani bir oyuncunun bu haritayı tercih etmesinin başlıca sebeplerinden birisi rakip takım oyuncularının haritada dağılarak daha kolay hedef olacağı düşüncesidir. Şahsen ben karşımda güçlü bir takım olduğunda bu haritada oynamayı düşünürüm. Rakip takım bir arada bulunursa onları öldürmek oldukça zor olacaktır ve takım oyunu gerektirecektir. Bu haritada takım oyunuyla oynamak oldukça zor ve uğraşı gerektirdiğinden, oyuncular çoğunlukla bireysel oynar ve haritanın ayrı noktalarına dağılmaya başlarlar. İşte tam bu sırada Depo Haritası'nın karışık yollarında açık hedef olarak dolaşmaya başlarlar. Gerisi sizin ustaca planlarınıza kalmıştır. Sizlere bu harita hakkında birkaç ayrıntı ve ipucu aktararak bu rehberimi tamamlamak istiyorum. 

  Depo Haritası'nın merkezinde bulunan alan tüm oyuncular tarafından sürekli uğranan bir noktadır. Dolayısıyla görüş açınıza, merkezi alan bir yerde pusuya yatmak, rakiplerinizin şaşkınlık içerisinde, nereden geldiği belli olmayan mermilere kurban gitmesini sağlayacaktır. Böyle bir alana örnek olarak balkonu gösterebilirim. İsterseniz bir deneyin.

  Gelelim haritada kullanılmasını önerdiğim silah çeşitlerine. Haritada kesinlikle yakın mesafede etkili olduğunu düşündüğünüz silahları kullanın. Bunlara örnek olarak EF-2000, SUPAS WT, EXM-26 WT, EM-60 PX'i verebilirim. Ayrıca envanterinizde mutlaka patlama gücü yüksek bombalar bulundurun. Rakipleriniz köşeyi dönmeden siz onları haklayın. Eğer oyun modunda kurt var ise mutlaka Gardiyan Kurt ya da Güçlü Kurt'u kullanın. Savunmaları yüksek olduğu için size yakın saldırı altında bile güven verecektir. Artık sizler de Depo'nun liderisiniz.

14 Ocak 2012 Cumartesi

Kış Geldi, Av Mevsimi Başladı !

Joygame'in kafelere özel bir etkinliği başlıyor. Kış soğuklarının kendini göstermesiyle birlikte Av Mevsimi Wolfteam ve ZombiRock'da başladı. Kurtları avlamaya, Zombileri yakalamaya hazır mısınız?

14-15 Ocak tarihleri boyunca devam edecek etkinliğimizin detayları ve ayrıntıları Joygame Forumumda!


12 Ocak 2012 Perşembe

Jarael Yine Sizlerle

    Yaklaşık bir ay kadar önce, oyun içerisinde oyuncular, Facebook sayfama ulaşılamadığını dile getirmişlerdi. O andan itibaren olası bir sorun üzerinde çalışmalarıma başlamış ve kısa sürede sorunun kaynağını bulmuştum. Teknik bir problem neticesinde oluşan sorun nedeniyle Facebook sayfama oyuncular ulaşamamaktaydı. Tüm Wolfteam Ekibi ile birlikte bu sorun üzerinde yoğunlaşarak en kısa sürede giderdik. Tekrardan, oyuncularla birlikte iletişime sorunsuz bir şekilde devam edebiliriz. Bu sorunu bildiren herkese teşekkür ederim.

    Biz Oyun Görevlileri, her zaman sizlere daha iyi hizmet verebilmek adına buradayız. Bu ve bunun gibi sorun, şikayet ve önerilerinizi, sosyal ağlarımızdan bizlere ulaştırmaktan lütfen çekinmeyiniz.

    İşte sizlere Wolfteam Ekibinin Sosyal Ağları; http://www.joygame.com/wolfteam/News/NoticeDetail.aspx?id=1273

10 Ocak 2012 Salı

Webrazzi Birincisi Joygame

     Geçtiğimiz günlerde düzenlenen, birçok kategoride Türkiye'nin Birincileri toplamda 200 bin'in üzerinde oyla belirlendi. 06.01.2012 Cuma günü sona eren oylamalar ile En İyi Oyun Sitesi Kategorisi'nde toplamda 10 bin oy kullanımının neticesinde Joygame, 5751 oy alarak birinciliğini sizin desteğiniz ile ilan etti.

     Joygame 2012 yılına da birincilikle başladı. Joygame'in sizlerle birlikte kocaman bir aile olduğunu bir kez daha gösterdik. Desteklerini bizlerden esirgemeyen tüm oyunculara teşekkür ederiz.

     Sizlere birinciliğimizi muhteşem etkinliklerle birlikte kutlayacağımıza dair söz vermiştik. Bizleri takibe devam edin ve yakın zamanda düzenleyeceğimiz bu etkinlikleri kaçırmayın.


7 Ocak 2012 Cumartesi

Wolfteam Jarael Rehberi - Metro

    Herkese merhabalar, Wolfteam Jarael Rehberi'nin bu seferki durağı Wolfteam'cilerin gözdelerinden biri olan Metro haritası. Metro haritası tıpkı Taksim haritası gibi yalnızca siz Wolfteam Türkiye oyuncularına özel olarak tasarlanmış bir haritadır. Şimdi gelelim siz değerli Wolfteam oyuncuları için hazırladığım Metro haritasının özelliklerine.

    Sizlere "Neden Metro haritasında oynuyorsun?" şeklinde bir soru yöneltildiğinde cevabınız açık ve net olacaktır. Rakiplerimizi en hızlı şekilde etkisiz hale getirmek için! Metro haritası yapısı itibari ile düz ve ufak dikdörtgen biçiminde bir oyun alanı sunmaktadır. Bu da hedefinizin her yöne değil yanlızca sağa ve sola doğru hareket edeceği anlamına gelir. Hedefinizi "Tam Kafadan" vurmak artık size kalmış. Oyuncuların dokunulmazlık sürelerinin bitiş anına uygun olarak haritanın orta bölgesinde çatışma yoğun bir şekilde yaşanır. Haritanın bir çok kör noktası mevcuttur. Işıkların loş olması ortamın karanlık olmasını ve dolayısıyla rakiplerin kolaylıkla saklanabileceği bölgelerin oluşmasına zemin hazırlar. Metro haritası kesinlikle bir yakın çatışma haritasıdır. Benim size önerim bu haritada uzun menzilli silahlar kullanmamanızdır. EF-2000 WT, Supas WT, MEC-11 ve EXM-26 WT gibi kısa menzilli silahlar bu harita için size tavsiye edebileceğim silahlardan bazılarıdır. Haritanın kör noktaları hakkında da bir kaç ipucu aktarmak isterim. Haritanın ortasında iki trenin arasındaki karanlık uç noktaları bir deneyin isterseniz. Rakipleriniz sizi bulmakta zorluk çekecektirler.

    Sıkı durun! Yazı dizimin bu bölümünü bitirmeden sizlere ilginizi çekecek bir fikir sunacağım. Metro haritasında rakipleriniz üzerinde mutlak zafer elde etmenizi sağlayacak ekipmanları bilmek istemez misiniz? Metro'da yakın saldırının öneminden bahsetmiştim. Peki sizce rakiplerinizin karşısına daha hızlı bir şekilde çıkmak ve yeniden doğduğunuzda dokunulmazlık sürenizin uzun olması size yarar sağlamaz mı? Cevabınızın evet olduğunu duyar gibiyim. Peki o zaman işte siz değerli Wolfteamciler için seçtiğim eşyalar. "Yeniden Doğuş Süresi Azaltma" ve "Ek Dokunulmazlık Süresi" sizi bu haritanın kralı yapacaktır!


    Sizlere Metro haritasından bahsedeceklerim bu kadar. Şimdi herkes sıkı bir çatışma için hazır ise, başlayalım...



5 Ocak 2012 Perşembe

Her Şey Oyuncular İçin

   Hepiniz biliyorsunuz ki Joygame Ailesi olarak her zaman daha eğlenceli ve keyifli bir oyun ortamı sağlamaya çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz. 3.Parti Programı Kullanmakta olan şahıslara karşı mücadelemiz hep devam etti ve edecektir de.

   Bu hususla ilgili Wolfteam'in popüler klanlarından birisi olan Brutality klanına Wolfteam Ceza Sisteminde yer alan maddeler gereğince, kapatma cezası uygulanmıştır. Wolfteam oynayan her şahıs bizler için değerli olduğu içindir ki, oyuncuları huzursuz eden ve oyunun dengesini bozan kişi/kişileri cezalandırmamamız mümkün değildir.

   3.Parti Programlarının Wolfteam'e verdiği zararın farkındayız ve bunu önlemek ilk hedeflerimizden birisidir. Ben ve diğer OG arkadaşlarımız, Takım Liderimiz Jotun, Asistan Yapımcı Raunen ve ekibimize yeni dahil olan Yapımcımız Panthro önderliğinde Wolfteam'i daha yükseklere taşımaya kararlıyız.

   Gelecek için umutluyum, çünkü bizim vermiş olduğumuz mücadeleyi destekleyen ve oyunu nasıl oynanması gerektiğini bilen koskocaman bir oyuncu kitlemiz var.

 
Powered by Blogger